Forums - HCI-UART baudrate changes unexpectedly

2 posts / 0 new
Last post
HCI-UART baudrate changes unexpectedly
marcellinus.meyer
Join Date: 31 Aug 21
Posts: 1
Posted: Tue, 2021-08-31 15:50

Hi

Running in Linux 4.19 we run into the problem, that the Modem is changing the baudrate randomly and unexpectedly from 3 Mbps to 2.56Mbps which lead into decoding errors and a complete reset of the driver.

QCA9377-3 Murata 1PJ module.

We were analyzing the serial output and cound not identify a pattern when this ocures. The Linux UART is still sending at the correct baudrate but the Modem drops into replying with the (lower) wrong baudrate.

We tried also supplying external 32.768kHz, the problem remains the same.

Can anyone help on this issue?

 

Kind regards

  • Up1
  • Down0
matadeen
Join Date: 12 Oct 17
Posts: 29
Posted: Tue, 2021-08-31 23:52

Hi marcellinus,

Could you please share us below details:

1. what is the steps you are following to replicate the issue?

2. could you please capture the dmesg logs for the baud rate chagnes. 

Regards,

Matadeen Mishra

  • Up0
  • Down0
or Register

Opinions expressed in the content posted here are the personal opinions of the original authors, and do not necessarily reflect those of Qualcomm Incorporated or its subsidiaries (“Qualcomm”). The content is provided for informational purposes only and is not meant to be an endorsement or representation by Qualcomm or any other party. This site may also provide links or references to non-Qualcomm sites and resources. Qualcomm makes no representations, warranties, or other commitments whatsoever about any non-Qualcomm sites or third-party resources that may be referenced, accessible from, or linked to this site.